De Jonge Turken ‘Inspiratie’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Welkom bij De Jonge Turken

Zoals je wellicht weet, is De Jonge Turken een netwerkclub waarvan circa 100 jonge managers uit de foodretail en –industrie lid zijn. Wie de geschiedenis een beetje kent, heeft weleens van de ‘Jonge Turken’ gehoord. Een beweging die in het begin van vorige eeuw voor een ware omwenteling in de Turkse samenleving zorgde. De frisse denkbeelden van deze groep jonge legerofficieren deden de gevestigde orde op zijn grondvesten trillen. Zij leidden tot een breuk met het traditionele denken en doen en - uiteindelijk - tot de geboorte van een modern Turkije uit het oude Ottomaanse Rijk.

Historie

Deze historie stond model voor een spraakmakend initiatief in de Nederlandse levensmiddelenbranche, dat in januari 1996 van start ging. Vijf keer per jaar komt een selecte groep van veelbelovende ‘young & angry’ managers bijeen op een kasteel in de Betuwe. Niet de zoveelste ontmoeting in oubollige borrelsfeer, maar een unieke meeting, waarvan een educatief gedeelte in de vorm van een presentatie, workshop of training een vast ingrediënt is. Na deze learnings volgen een informele borrel en diner. Natuurlijk is er volop gelegenheid tot netwerken en het uitwisselen van visies op ontwikkelingen in de foodbranche.

Executive club

De Jonge Turken is geen homogene seniorenclub met een hoog VIP-gehalte, maar een heterogene selectie van honderd foodmannen en -vrouwen, afkomstig uit zowel handel als industrie. Een sprankelende executive club die jong talent de mogelijkheid biedt in een inspirerende omgeving met elkaar van gedachten te wisselen. Persoonlijke contacten en educatie staan centraal.

Bijeenkomsten

Gedurende het jaar zijn er vijf bijeenkomsten waaronder een tweedaagse. De reguliere educatieve bijeenkomsten vinden plaats op het schitterende kasteel Wijenburg (www.kasteelwijenburg.nl) . 
Het lidmaatschap geldt gedurende een kalenderjaar, maar kan elk gewenst moment ingaan. De reguliere bijeenkomsten bestaan altijd uit een diner, voorafgaand aan en een spraakmakend interview en/of gastsprekers in een paneldiscussie of een training/workshop. Relatie-onderhoud en het aanscherpen van visies op ontwikkelingen in de branche staan centraal. 

Ballotage

Niet iedereen kan lid worden van De Jonge Turken. Het niveau van het programma en de leden wordt bewaakt door een Raad van Advies, die elk kandidaatlid zorgvuldig balloteert. Wie er zitting heeft in de Raad van Advies is te vinden onder  'Raad van Advies'.

SlideshowImage object
SlideshowImage object
SlideshowImage object
SlideshowImage object
SlideshowImage object

Leden inlog

ik ben mijn wachtwoord vergeten